KOCAELİ / ÇAYIROVA - Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Ara

Öğrencilerimiz için faydalı ve yol gösterici bir buluşma etkinliğini tamamladık.Davetimizi kabul edip gençlerle tecrübelerini paylaşan Yavuz KUŞ Bey'e yeniden teşekkür ederiz.

Kas

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün tanıtım sunumunu koordinatör öğretmenimiz Cemile Cevahir öğretmenlere ve öğrencilere özenle sundu. Öğrencilerimizi onlar için önem taşıyan bu süreçte desteklemeye devam ediyoruz.

Kas

HEDEF YKS 2024 PROJEMİZİN TANITIMINI YAPTIK

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Hedef YKS 2024 ve LGS 2024 projelerimizin çalışmalarını başlattık. Bu zorlu süreçte öğrencilerimizin akademik ve sosyal alanlarda destek olmaya devam ediyoruz. Eğitim koçluğu, deneme sınavları, motivasyon seminerleri, kariyer günleri ile öğrencilerimizi sınava hazırlıyoruz.

HEDEF YOLUNDA OKULUM YANIMDA